top of page

Běžecký happening přinese prázdninovou náladu

Chcete strávit pohodové odpoledne v pohybu? Užít si a vyzkoušet různé aktivity, seznámit se s novinkami? V přírodě města? Pak je tu pro vás Běžecký happening. Už ve třetím ročníku jako prémiové vydání Běžecké školy Praha 4. Tentokrát v A parku bývalých ledáren v Braníku v sobotu 25. června od 15.30.

bezecky-happening-2016-1200x200-v01

V záplavě běžeckých akcí si drží ojedinělou filozofii. Žádný stres, ani davové šílenství. Běžecký happening přináší radost z běhu a propojuje všechno dění okolo něho.

„Chceme nabídnout příjemné setkání běžců v Praze ještě před prázdninami v pěkném teplém počasí. Tentokrát připravujeme víc zábavných ukázek a soutěží,“ říká Martin Dvořák ze společnosti SportGroup, která stojí za oběma projekty, školou i happeningem.

Na programu tedy bude tradiční běžecká „hodinka“ s rozcvičkou, abecedou, analýzou techniky stylu i lehkým proběhnutím po skupinách dle výkonnosti, následující závěrečným strečinkem. To vše pod vedením zkušených lektorů a trenérů. Dále přijde ochutnávka extrémního běhu s překážkami nebo barevný rej v duchu hesla Barvám neutečeš, ale i sprejování na mobilní desky.

Mezi tím se můžete zapojit do diskusních kroužků na vážná i nevážná běžecká témata, potkat tu zajímavé osobnosti i otestovat materiál špičkových běžeckých značek.

Společenskou kulisu pak doplní opékání buřtů a koncert hudební skupiny Lovci Nedvědů. Vstup je volný na celé odpoledne.

Přijďte s námi prožít příjemný půlden na břehu Vltavy, těšíme se na vás.

Napsali o nás:

3 zobrazení0 komentářů
bottom of page