top of page

Běžecká škola Prahy 4 pokračuje v plném lesku

Oblíbená Běžecká škola Prahy 4 poběží ve svůj pravidelný čas, čtvrtečním podvečeru opět v plné parádě. Sraz v 17.30 U Labutě na břehu rybníka v Krčském lese pod sjezdem z magistrály.

Po dvou svátečních lekcích se vrací „všední“ rytmus, který ovšem neztrácí na přitažlivosti. „Snažíme se reagovat na přání lidí, co už se k nám naučili chodit pravidelně, ale také přilákat nové zájemce,“ říká Martin Dvořák z organizačního týmu. Na co se může těšit tento čtvrtek? Především začátečníkům je věnována odborná „session“, analýza kroku s natáčením na video a následným rozborem. Tentokrát poprvé si budete moci půjčit běžecké boty z aktuální kolekce Salomonu, ale taky si vyzkoušet jak fungují sportovní hodinky Suunto.

Mezi vůdci běžeckých skupin, které pak vyrazí na pravidelné okruhy v Krčském lese bude opět David Svoboda, olympijský vítěz v pětiboji z Londýna 2012. Po vleklém zranění se vrací pomalu i do běžecké formy. Změříte s ním síly?

Budete se taky moci setkat s tvůrci oblíbeného běžeckého magazínu Tempo, který vysílá každý týden ČT Sport. Jedna z příštích reportáží bude věnována právě Běžecké škole Prahy 4, prvnímu projektu svého druhu, podporovaného radnicí.

A tentokrát si účastníci odnesou i malý dárek. Po sedmi týdnech/návštěvách školy si už i začátečníci mohou troufnout na svůj první závod. K dispozici budou volné vouchery na červnovou Hodkovičskou sedmičku i další zajímavé podniky v Praze.

Ještě váháte, zda přijít?

2 zobrazení0 komentářů
bottom of page